Saavutettavuustyökalut

Mariankatu 18 Menu Sulje

Mariankatu 18 Korttelikahvila

Mariankatu 18 on Kruununhaan keskelle avattu korttelikahvila. Yhteisöllisen kahvilan ovat perustaneet Kruununhaan asukkaat.

Sittemmin sana mutkattomasta ja herkullisesta kahvilasta on kiirinyt ja nykyään korttelikahvilan omistajina on yli 40 ruoan, taiteen, tieteen ja kulttuurin ystävää. Kiinnostaisiko kahvilan osakkuus? Jos kyllä, niin ole yhteydessa kahvilan toimitusjohtajaan Maarit Kivilahteen: maarit@mariankatu18.fi.

Olemme avoinna Ma - ke 8 - 16To - pe 8-20La 10-15

Tervetuloa!

Kahvila palvelee kaupunkilaisia arkisin aamiaisella ja lounaalla aina myöhään iltapäivään asti. Lauantaisin pöytään katetaan herkullinen brunssi.

Hanni Koroman suunnittelema tunnelmallinen sisustus tarjoaa myös ihanat puitteet pienten juhlien ja tilaisuuksien järjestämiseen. Valmistamme kaikki tarjoilut omassa keittiössämme. Tai tilaa tarjoilut juhlatilaasi tai vaikka työpaikalle.

Aamiainen

Aloita aamusi ihanan pehmeällä steel cut- kaurapuurolla tai tule nauttimaan kiireettömästi kokonainen aamiaisbuffet. Aamiaista on tarjolla maanantaista perjantaihin klo 8:00-10:30.

Menu

Aamiaisbuffet 14,90 €
Pieni aamiainen (leipä, kahvi, mehu) 7,50 €
Steel cut -kaurapuuro 5,50 €

Avaa aamiaismenu (PDF)

Lounas

Lounasbuffetin katamme klo 11:00 ja voit nauttia sitä aina klo 14:30 asti. Lounaalla on tarjolla keittoa ja useita erilaisia salaatteja. Maanantaista torstaihin herkutellaan vaihtuvilla kasviskeitoilla ja perjantaisin kalakeitolla. Lounaaseen sisältyy myös juureva levain-leipä levitteineen.

Keitto + salaatit

ma-to 15,90 €
pe 16,90 €

Keitto

ma-to 10,90 €
pe 12,90 €

Salaattiannos hinnoitellaan painon mukaan (28 €/kg).

Viikon lounasmenu (PDF)

Brunssi

Lauantaibrunssi – mikä ihana idea! Tule nauttimaan herkullisesta brunssistamme lauantaisin klo 10-15. Tutustu runsaaseen menuuseemme ja varmista paikkasi brunssille varaamalla pöytä.

HUOM! Lauantaina 30.9. suljemme jo klo 12 yksityistilaisuuden takia.

Varaa pöytä sähköpostitse 

Lauantaibrunssi

Yksityistilaisuudet

Julkkarit, synttärit, viinitasting, lanseeraukset, juustoilta, workshop, karonkka, kirjakerho, luokkakokous, valmistujaiset, tiimi-illallinen. Jatkammeko vielä listaa?

Kun pohdit, missä porukkasi, perheesi tai runokerhosi voisi kokoontua, niin Mariankatu18 on täydellinen paikka. L-muotoinen tila siirrettävine pöytineen tarjoaa mahdollisuuden järjestää tapahtumia istumaillallisista cocktail-juhliin, luennoista lauluiltoihin.

Autamme mielellään eri vaiheissa tapahtuman suunnittelusta tuotantoon.

Catering

Syntymäpäivä, rippijuhlat, baby showerit, nimiäiset, merkkipäivä – oli syy juhlaan mikä hyvänsä, valmistamme ja toimitamme juhlatarjoilut juuri sinun tilaisuuteesi.

Arvokkaat pyöreät vuodet tai rempseät etkot. Keittiötiimi suunnittelee, valmistaa ja toimittaa paikan päälle sormisyötävät, ruokaisat salaatit, mehevät piirakat, gluteenittomat kakut, vegaaniset vaihtoehdot ja kaikkea tämän väliltä.

Valmistamme tarjoilut huolella omassa keittiössämme ja huolehdimme tarvittaessa myös niiden esillepanosta.

Mitä saisi olla? On ilomme olla avuksi, jotta sinä saat keskittyä juhlimiseen. Lähetä tarjouspyyntö korttelikahvila@mariankatu18.fi.

Yhteystiedot

Varaa pöytä, järjestä yksityistilaisuus tai tilaa catering.

Aukioloajat

Ma - ke 8 - 16
To - pe 8-20
La 10 - 15

Vain korttimaksu.

Varaa pöytä

Voit varata meiltä pöydän aamiaiselle, lounaalle tai brunssille. Lähetä meiliä tai soita: